Beépítés – Lépésről lépésre

Nyílászáró csere alkalmával vagy az építkezés megfelelő fázisában állunk vevőink rendelkezésére a beépítésben is.

 

 

Előzetes időpont egyeztetés után helyszínen felmérjük a feladatokat, a megrendelővel közösen megbeszéljük az igényeket, személyre szabott műszaki tanácsadás után kiválasztjuk a beépítésre szánt szerkezeteket (ablakok, ajtók, nyitásirány, szín, kiegészítők, stb).

 

Ezután következik az árajánlat készítés, ami rövid időt vesz igénybe és általában néhány órán belül megvan.

 

Amennyiben ajánlatunk elnyerte a megrendelő tetszését, akkor leadjuk a gyárba az egyedi megrendelést. Várakozási idő kb. 2-3 hét alapszínek esetében és 6-8 hét speciális színek esetén.

 

A gyárból a nyílászáró szerkezetek telephelyünkre érkeznek, innen szállítjuk ki a termékeket megbeszélt időpontban az építkezés helyszínére. A szállítást mi magunk végezzük, így gondoskodunk a lehető legbiztonságosabb, sérülésmentes mozgatásról.

 

A beépítés várható idejéről a helyszíni felmérés során beszélünk. Ez lehet egyetlen nap, de többnyire több napot vesz igénybe a javítási munkálatok miatt. Kivitelező szakembereink tapasztalt kollégák, így sima vakolat helyreállítás, festett felület képzést, tapétázást, helyreállító csempézést is el tudnak végezni igény szerint.

 

Az ablak/ajtó csere jár ugyan egy kevés zajjal, porral és kényelmetlenséggel, de ilyenkor mindig tartsuk szem előtt azon előnyöket, melyek rövid időn belül sok örömet fognak okozni: esztétikai élmény, csökkenő fűtés számla, az ingatlanunk érték növekedése, csendesedő külső zajok.

Vélemény, hozzászólás?